Publicat de: celalalt | August 5, 2007

Inca putin… si devii vedeta

Lumea cica asculta muzica… don’le, numa muzica nu asculta astia de azi. Da, si tu. Ori esti manelist, ori esti vre-un prafalau din-ala ce asculta tot (da, si manele). Mai exista doar cativa care stiu ce muzica sa asculte.

Let’s take Fergie for example. A facut tu asta niste melodii de sparge topurile ca
le asculta tot taranu la radio si crede ca e cul. Da don’le, e coooool, dar nu in varianta asta. Da, o fi avand muzica, buci, tzatze sau ce o mai avand (nu m-am uitat la tot, e prea coooool pentru mine) dar tot e de cacat. Pentru ca totul se reduce la… asta. Daca tot pui versuri, ori pune-le cu cap ori nu le mai pune.

On the other hand, uite ca nu numa in Romania se face galagie in politica. Na !  Macar ai lor nu se scobesc in nas, se besesc, mananca, etc. Si noi… intr-un final, NOI il avem pe Vadim.

Sa nu uit si de puterea crestina din noi. 

Reclame

Responses

  1. Prietene lumea nu mai asculta muzica de dragul versurilor, lumea se uita la clipuri sa vada cum is imbracate starurile dupa care apare tentativa ieftina de imitatie…

    Politica romana nu are rost sa fie discutata, oamenii pusi acolo sunt atat de nesimtiti incat au fost filmati si tot asa se comporta, ei se simt foarte natural asa …

  2. Mentalitatea de turma e la putere in R(r)omania si asta se aplica fara constrangeri inclusiv in muzica. Daca se da pe mtv e cuul m3n, deci asadar si prin urmare, in concluzie cine nu asculta e marginalizat de potentialii prieteni mancatori de seminte de la coltul blocului. Inutil de mentionat ca intre manele si Fergie nu sunt diferente semnificative (doar ipocrizie si snobism).

    Cat despre politicieni, sunt politicieni inainte de a avea o nationalitate. Iar romanii sunt nesimtiti inainte de a fi politicieni.

  3. cuull .. killuieste ma cu lopata G l a m o r o u s


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: